Hudvård EDU

Subheading

Kvinna som tänker på orsakerna till akne

Hur uppstår akne och vilka sorter finns det?

December 18, 2020 3 min read

Innan ett problem ska lösas så är det klokt att bekanta sig med orsakerna till problemet. Så, vad är akne och var kommer det ifrån? Förhoppningsvis så kommer den här kunskapen ta dig ett steg närmare att uppnå din drömhy. Vi börjar med att gå igenom de fyra grundorsakerna till akne.

Read More
Vilken är den optimala hudvårdsrutinen på vintern?

Vilken är den optimala hudvårdsrutinen på vintern?

December 04, 2020 2 min read

Skonsam rengöring, välgjorda sheet masks samt korrekt sammansatta serum och krämer är optimala att inkludera i din hudvårdsrutin. Sen kan du trotsa den kalla, hårda vintern med självförtroende! Har du en kall, hård vinter framför dig så vill vi ge dig verktygen för att hålla din hud återfuktad, välnärd och hälsosam.
Read More
Hudvårdsrutin för män på vintern

Hudvårdsrutin för män på vintern

November 30, 2020 4 min read

På vintern blir huden ofta torr, irriterad och kliar. Det kan kännas som att det inte finns något sätt att bli av med de här problemen. Det gäller även för män. Ibland särskilt för män, eftersom det ofta förutsätts att män inte håller på med hudvård.

Vi på Fletna kan tala om för dig att för både män och kvinnor så är hud fortfarande hud. Men vi förstår. Och vi finns här för att hjälpa dig, mannen som inte håller på med hudvård, att hitta en optimal, okomplicerad hudvårdsrutin så att din hy inte torkar ut i vinter.

Read More

Så håller du din hud fräsch och hälsosam i vinter

Så håller du din hud fräsch och hälsosam i vinter

November 24, 2020 2 min read

Vintern är inte bara en mörk och kall tid att ta sig igenom, den är också skadlig för vår hud. Den råa vinterluften kan få huden att kännas irriterad och extra känslig. Kalla temperaturer får i övrigt välmående hud att se torr ut och kan även bidra till hudens åldrande om vi inte tar hand om den.
Read More
Fletna: koreanska hudvård produkter för olika hudtyper

VAD ÄR SKIPCARE HUDVÅRDSRUTIN? HÄR ÄR ALLT DU BEHÖVER VETA!

September 19, 2020 3 min read

En smidig guide till K-beauty för den upptagna personen som inte har all tid i världen att tillbringa framför badrumsspegeln.
Read More