Nega kože EDU

Subheading

Fletna Georganic čistilno olje, čistilna pena, krema za obraz, serumi za obraz, toner, maska za obraz

KAJ JE SKIPCARE? TUKAJ JE VSE, KAR MORATE VEDETI!

September 19, 2020 3 min read

Hiter in enostaven vodnik za doseganje K-lepotnega standarda, ne da bi se morali ves čas žrtvovati. Ta vodnik vas bo seznanil s hitro rutino, ki jo lahko vsakdo uporabi dvakrat na dan, da bo vaša koža videti neverjetno, če ste na poti in potrebujete hitro pripravo.
Read More
Dijana Čoralič

Podrobno razumevanje kože: Kako normalna koža postane problematična?

September 10, 2020 4 min read

Ključno dejstvo: Pravilna nega kože z uporabo blagih izdelkov za občutljivo kožo je najboljši način, da se zaščitite pred (velikimi) težavami s kožo.
Read More
ženska, ki uporablja nežno nego kože

Moja koža ni občutljiva: Bo blaga nega kože delovala zame?

September 09, 2020 4 min read

Na kratko rečeno: DA! Kljub temu, da so izdelki za blago nego kože narejeni posebej za občutljivo kožo, so pristop, nežne sestavine, testiranje in zaščita kožne pregrade odlični razlogi, da se odločite za izdelke za blago nego kože.
Read More

kozmetika ekozmetika serumi za obraz

Zbogom suha koža

February 23, 2020 3 min read

Ja, sva že dve. Oziroma 3, 4 ali nešteto koliko nas že je. Poskušaš vse možne stvari in ne najdeš pravilne rešitve ? Verjemi, razumem te.Ker smo ravno v obdobju mraza in vetra, je tema okrog suhe kože še dodatno oblegana. Pri meni se je vse začelo s tipičnimi simptomi suhe kože. Sprva so bile le dlani in noge, nato je sledil še obraz. Rahla rdečica, občutek hrapavosti, ki se je nadaljeval z zategovanjem in pekočim občutkom. Dokler situacija ni postala resna, se še sama nisem dobro zavedala kaj se dogaja z mojo kožo.

Read More