September 19, 2020 3 min read

KAJ JE SKIPCARE? TUKAJ JE VSE, KAR MORATE VEDETI!

- Za zaposleno osebo, ki nima veliko časa preživeti pred ogledalom

 

Najprej so bila luštna rdečila, nato so prišle abecedne kreme BB, CC in celo DD, zdaj pa smo obsedeni s glass skin tj. stekleno kožo, polžjo sluzjo in vsem kar je vmes. Sedaj je tudi uradno, K-beauty se je pojavila iz globin Reddita in utrdila svoje mesto v svetovnem lepotnem leksikonu.


Kaj pa je K-Beauty?

Za spremembo, ne gre za eno izmed franšiznih situacij Kardashian. Temveč gre za pojem, ki kategorizira korejski vpliv na naše lastne rutine za nego kože in edinstvene izdelke, ki so uvoženi iz imenske države, preprosto K-beauty je skrivnost do najbolj sijočega izgleda. 

Medtem ko K-beauty ni več nov koncept pa je njegova običajno kičasta estetika bila dolga leta predvsem središče najstniške lepotne omarice. Vendar sedaj se prebuja tudi pri vseh ostalih generacijah z veliko izbiro prefinjenih korejskih linij, ki bodo privlačne tako strokovnjakom nege kože kot navdušencem nad K-beauty.

K-beauty rutina v 10 korakih

Ko je K-Beauty postal trend, je njegova fantastična 10-stopenjska rutina pustila ljudi tako očarane kot ogorčene. Korejke so tradicionalno naklonjene sijoči koži in se osredotočajo na čiščenje, toniranje in vlaženje kože kar jim omogoča, da dosečejo optimalni sijoč videz.

Da bi preživele na tem konkurenčnem trgu, so korejske lepotne znamke resno dvignile svojo igro in ponudile neprimerljivo učinkovitost za doseganje strogih standardov pametnega potrošnika.


Kdo pa ima čas za popolno 10-stopenjsko rutino?

Če niste lepotni bloger na instagramu, težko ohranjate zapletene rutine nege kože, ali če se radi kasneje zbujate in hitreje hodite spati, je skipcare prava pot. Kaj je skipcare? Skipcare je rutina za nego kože, pri kateri vzamete bistvene dele 10 korakov in skrajšate čas priprave, da bo vaša koža videti čudovito.


  1. Dvojno čiščenje

Zakaj? Čisto = brezhibno. Vaše prvo čistilno sredstvo za obraz na oljni osnovi (da, obstajata dva) se uporablja za odstranjevanje ličil in umazanije, ki ležijo na površini kože, medtem pa drugo (čistilna pena) poskrbi za umazanije in nečistoče iz por.

Kaj? Paket za dvojno čiščenje z Georganic oljem za obraz z izvlečkom rdečega kvasnega riža in čistilno peno.

 

Georganic Rdeči Riž Čistilna Pena, Čistilno Olje


  1. Toniranje

Zakaj? Če želite odstraniti kakršnekoli ostanke po čiščenju in kožo pripraviti na naslednje korake.

Kaj?  Georganic Hawaiian Deep Sea Mineral Toner

Fletna Georganic Havajski Mineralni Toner

  1. Serum

Zakaj? Ok, to je enostavno vprašanje. Nanesite svoje najljubše ojačevalce, serume in ampule, da očistite, naredite sijoč videz ali preprosto hidrirate s koncentriranimi aktivnimi sestavinami. Običajno so tretmaji K-Beauty zelo osredotočeni na rezultate in z lahkoto držijo pregled seznama sestavin.

Kaj? Georganic Galactormyces intenzivni oljni serum za vsakodnevno uporabo

Fletna Georganic Intenzivni Oljni Serum za obraz

 

Georganic Propolis negovalni serum za občutljivo kožo, nagnjeno k aknam

Fletna serum za obraz: za občutljivo kožo

  1. Maska za obraz

Zakaj? Ne predlagamo, da vsak dan posežete po maski za obraz, so pa odlična tedenska poslastica in vam pomagajo navlažiti kožo, kar vodi do tega nedosegljivega sijočega videza.

Kaj? Vse, kar potrebujete, izbira je velika!

Fletna maske za obraz
  1. Krema

Zakaj? Prišli ste tako daleč, rutino lahko končate tudi z hidracijo kože, da jo čez noč spočijete in pripravite na naporen dan. Le da jo bodo tokrat nadgradili drugi izdelki, ki ste si jih že nanesli na obraz.

Kaj? Imamo vse kar potrebujete!

Fletna kreme za obraz: za suho kožo, občutljivo kožo, masno kožo
  1. In ena za dopoldan...

Zakaj? Seveda je najpomembnejši del te dodelane rutine SPF. Vsak. Posamezen. Dan. Izogibajte se poškodbam sonca in vsem nezdravim stranskim učinkom.Also in Nega kože EDU

Dijana Čoralič
Podrobno razumevanje kože: Kako normalna koža postane problematična?

September 10, 2020 4 min read

Ključno dejstvo: Pravilna nega kože z uporabo blagih izdelkov za občutljivo kožo je najboljši način, da se zaščitite pred (velikimi) težavami s kožo.
Read More
ženska, ki uporablja nežno nego kože
Moja koža ni občutljiva: Bo blaga nega kože delovala zame?

September 09, 2020 4 min read

Na kratko rečeno: DA! Kljub temu, da so izdelki za blago nego kože narejeni posebej za občutljivo kožo, so pristop, nežne sestavine, testiranje in zaščita kožne pregrade odlični razlogi, da se odločite za izdelke za blago nego kože.
Read More
kozmetika ekozmetika serumi za obraz
Zbogom suha koža

February 23, 2020 3 min read

Ja, sva že dve. Oziroma 3, 4 ali nešteto koliko nas že je. Poskušaš vse možne stvari in ne najdeš pravilne rešitve ? Verjemi, razumem te.Ker smo ravno v obdobju mraza in vetra, je tema okrog suhe kože še dodatno oblegana. Pri meni se je vse začelo s tipičnimi simptomi suhe kože. Sprva so bile le dlani in noge, nato je sledil še obraz. Rahla rdečica, občutek hrapavosti, ki se je nadaljeval z zategovanjem in pekočim občutkom. Dokler situacija ni postala resna, se še sama nisem dobro zavedala kaj se dogaja z mojo kožo.

Read More