Fletna Sestavine

Subheading

BETAINE

DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan

DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist

DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More

PAPAJA EKSTRAKT

DEWYTREE DEEP MASKE: PAPAJA EKSTRAKT

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za tiste, ki želijo navlaženo in mehko kožo. Za tiste ki se borijo proti gubivam. Zbogom akne in mozolji. Zdravo svetlejša, lepša in mehka koža!

Read More
DEWYTREE DEEP DETOX ČRNA MASKA: OGLJE

DEWYTREE DEEP DETOX ČRNA MASKA: OGLJE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Ima močan učinek, saj veže nečistoče na površini naše kože, kot so umazanija, onesnaževala iz našega okolja. Za tiste, ki trpijo zaradi aken, mozoljev ali ogrcev. Pomaga pri mastni koži, odpravlja odmrle kožne celice. Oglje je še posebej dobro za ljudi z gubami in lahko pomaga zmanjšati učinke staranja.

Read More
Otok Jeju v Južni Koreji

DEWYTREE DEEP DETOX ČRNA MASKA: VULKANSKI PEPEL

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Najboljša prednost te gline je, da ustreza vsem tipom kože in jo lahko uporablja vsakdo. Vulkanska pepelna glina je odlična za uporabo na suhi in mastni koži - razvaja kožo, nagnjeno k aknam. Koristna je tudi pri ljudeh s kombinirano kožo, saj pomaga uravnavati raven hidracije.

Read More

Maske z obraz centella asiatica cica

DEWYTREE MASKE: CENTELLA ASIATICA

September 21, 2020 1 min read

Kaj je?

Centella asiatica, znana kot Gotu Kola, je zdravilna rastlina, ki se v zdravstvu uporablja že več sto let. Aktivne spojine vključujejo pentaciklične triterpene, večinoma asiaticoside, madecassoside, asiatic in madekassic kisline (Bylka in comp., 2013).

Read More
Vita Caviar Črna Maska kaviar vitamin C suha koža

DEWYTREE VITA CAVIAR ČRNA MASKA: KAVIAR

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Njegove lastnosti proti staranju (izvleček kaviarja vsebuje antioksidantne lastnosti za zaščito kože pred nevarnimi UVA in UVB-ji. To pomaga preprečevati razgradnjo kolagena in elastina). Vlažilne lastnosti in sijoča ​​koža (kaviar vsebuje vlažilne elemente, kot so maščobne kisline omega-3 in omega-6)

Read More
Adenozin, črna maska z obraz, anti-aging

DEWYTREE PREMIUM SYN-AKE ČRNA MASKA: ADENOZIN

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za tiste, ki trpijo zaradi gub (poveča tvorbo kolagena in zmanjšajo vnetje). Idealen za najbolj trmasto znake staranja z dehidracijo, za boljši tonus kože, pigmentacijo, gube in je idealen za tiste, ki želijo hitro in enostavno nego kože na domu.

Read More

Synake črna maska antiaging botox allergan botulin peptide

DEWYTREE PREMIUM SYN-AKE ČRNA MASKA

September 18, 2020 2 min read

Kaj je? 

H-b-Ala-Pro-DabNHBz diacetate (Syn-Ake®️) je sintetični tripeptid s podobnim načinom delovanja kot Waglerin 1, polipeptid, ki ga najdemo v strupu tempeljske vipere (Tropidolaemus wagleri) (Balaev in sod., 2014). Je botoksu podoben polipeptid z anti-aging funkcijami, ki se uporablja na področju kozmetike in dermatologije.

Read More
Črna maska z obraz orah

DEWYTREE DEEP DETOX ČRNA MASKA: PRAH OREHOVE LUPINE

September 13, 2020 1 min read

Kaj je?

Orehova lupina je odlična za naravno nego kože. Veliko naravnih izdelkov za nego kože vključuje prah orehove lupine kot piling sestavine. Piling krema odstrani odmrle celice iz površinskih slojev vaše kože. Uporablja se lahko tudi za pripravo kože, saj absorbira sestavine drugih izdelkov za nego kože, kot so tretmaji proti staranju in vlažilci, kar pomaga pojasniti, zakaj je prah orehove lupine tako priljubljen v kozmetični industriji.

Read More
Dijana Rose s črnimi maskami

DEWYTREE ČRNE MASKE: GRENIVKIN EKSTRAKT

September 08, 2020 1 min read

Kaj je to?

Je izvleček semen grenivke ali ekstrakt semen citrusov. Izvleček je bogat z eteričnimi olji in antioksidanti ter ima številne zdravstvene koristi. Ta citrus ima protibakterijske in protivnetne lastnosti za boj proti madežem in mastni koži. Prav tako ima anti-aging lastnosti za spodbujanje proizvodnje kolagena.

Read More