September 13, 2020 1 min read

Glavne sestavine:JEJU Volcanic Ash Clay,Charcoal powder,Papaya Extract,grapefruit extract,Walnut shell powder, Centella Asiatica Extract


PRAH OREHOVE LUPINE


Kaj je?

Orehova lupina je odlična za naravno nego kože. Veliko naravnih izdelkov za nego kože vključuje prah orehove lupine kot piling sestavine. Piling krema odstrani odmrle celice iz površinskih slojev vaše kože. Uporablja se lahko tudi za pripravo kože, saj absorbira sestavine drugih izdelkov za nego kože, kot so tretmaji proti staranju in vlažilci, kar pomaga pojasniti, zakaj je prah orehove lupine tako priljubljen v kozmetični industriji.


Koristi in kako deluje?

Če redno uporabljate piling iz orehove lupine, bo vaša koža bolj gladka in mehkejša. Uporablja se v povezavi z drugimi izdelki, tako da lahko vaša koža postane bolj navlažena. Kot rutina pri nege kože - enkrat ali dvakrat tedensko - lahko vaša koža izgleda bolj zdrava. 


Za koga je?

Za tiste, ki si želijo rednega pilinga, ki takoj pomaga koži, da ta postane mehkejša, gladka, bolj navlažena, bolj enakomerna in da postane bolj svetla in bolj zdrava. Rezultati se izboljšajo, ko je piling vgrajen v redno rutinsko nego kože vsaj enkrat ali dvakrat na teden.Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More