September 21, 2020 2 min read

Key ingredients:JEJU Volcanic Ash Clay,Charcoal powder,Papaya Extract, Grapefruit extract,Walnut shell powder, Centella Asiatica Extract


JEJU VOLCANIC ASH CLAY


Kaj je?

Vulkanski pepel (imenovana tudi natrijeva bentonit glina) nastane, ko se vulkanski pepel zmeša z vodo. Nastala glina vsebuje kombinacijo mineralov, ki lahko zagotovijo številne koristi za zdravje in kožo. Pogosto se imenuje "živa glina" zaradi svoje bogate, naravne mineralne vsebine. Skozi leta so plasti kremena in blata glino iz natrijevega bentonita zakopala zelo globoko. Sčasoma pa je naravna erozija povzročila ponovno izpostavitev plasti bentonita, kar je omogočilo odkrivanje gline iz vulkanskega pepela.


Zakaj JEJU?

Jeju je otok v provinci Jeju v Južni Koreji. Sam otok je vulkanskega izvora in na njem se nahaja tudi Halla-san, 1.950 metrov visoki ognjenik, ki je hkrati tudi najvišja gora Južne Koreje. Večino otoškega materiala tako predstavlja bazalt in strjena lava. 


Koristi in kako deluje?

Glina iz vulkanskega pepela je izjemno koristna za vašo kožo, saj preprečuje nastanek aken in mozoljev. Pomaga absorbirati čezmerno olje na obrazu in preprečiti prekomerno sušenje kože. Ohrani kožo hidratizirano in navlaženo dlje časa. Prepečuje zamašitev por. Vulkanska pepel skrči velike pore na koži ter odstranjuje umazanijo in prah s kože in tako preprečuje zamašitev por. Vulkanski pepel vsebuje bistvene aktivne encime, ki pripomorejo k preprečevanju nastajanja gub, fine linije in znakov staranja na obrazu. Uporablja se predvsem na izdelkih proti staranju, saj preprečuje pojav zgodnjih znakov staranja na obrazu. Vulkanski pepel deluje kot odličen piling, ki pomaga pri odstranjevanju toksinov in nečistoč s kože in tako daje zdravo in žarečo kožo. Vulkanski pepel dobro eksfolira kožo in pomaga pri oživljanju vaše dolgočasne in suhe kože


Koristi in kako deluje? Poenostavljeno

Znano je, da minerali vulkanskega pepela luščijo kožo, odstranjujejo mrtve celice in revitalizirajo kožo. Vulkanska pepel pomaga izvleči toksine iz telesa. Pomaga zmanjšati celulit, strij, fine linije in gube. Izboljša videz zabuhlosti pod oci, blaži brazgotine in madeže. Vulkanska glina pomaga obnavljati suho kožo in pomaga prikriti neenakomeren ton kože. Glina čisti kožo in s tem pomaga odpraviti akne.


Za koga je?

Najboljša prednost te gline je, da ustreza vsem tipom kože in jo lahko uporablja vsakdo. Vulkanska pepelna glina je odlična za uporabo na suhi in mastni koži - razvaja kožo, nagnjeno k aknam. Koristna je tudi pri ljudeh s kombinirano kožo, saj pomaga uravnavati raven hidracije.Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More