September 08, 2020 1 min read

Kaj je to?

Je izvleček semen grenivke ali ekstrakt semen citrusov. Izvleček je bogat z eteričnimi olji in antioksidanti ter ima številne zdravstvene koristi. Ta citrus ima protibakterijske in protivnetne lastnosti za boj proti madežem in mastni koži. Prav tako ima anti-aging lastnosti za spodbujanje proizvodnje kolagena.


Koristi in kako deluje?

Antioksidant vitamina C lahko pomaga pri poškodbah kože, ki jih je povzročilo sonce. Zmanjša gube in izboljša celoten videz kože. Vitamin C ima pomembno vlogo pri tvorbi kolagena, ki je glavni podporni sistem kože. Redna hidracija in vitamin A sta prav tako pomembna za zdravo kožo. Grenivke zagotavljajo oba. Ekstrakt ima protibakterijske, protivirusne in protiglivične lastnosti. Uporaben je pri zdravljenju kandidiaze in drugih okužb kože, vključno z aknami in dermatitisom.

Deluje tako dobro za zamašeno kožo, ker uravnava nabiranje olja v pore. Prav tako je adstrigentno in protivnetno.


Za koga je?

Za tiste, ki želijo navlaženo in mehko kožo. Za tiste ki se borijo proti gubivam. Zbogom akne in mozolji. Zdravo svetlejša, lepša in mehka koža!Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More