September 21, 2020 1 min read

Key ingredients:JEJU Volcanic Ash Clay,Charcoal powder,Papaya Extract, Grapefruit extract,Walnut shell powder, Centella Asiatica Extract


OGLJE


Kaj je?

Oglje je fini črni prah brez vonja, okusa in je iz črne porozne trdne snovi. Sestavljen je iz ogljika, in vsega preostalega pepela, pridobljenega tako, da odstranijo vodo in druge hlapne sestavine živalskih in rastlinskih snovi (A.Hosseini, 2014). Oglje pomaga pri odstranjevanju umazanije, temeljito čisti zamašene pore in kožo. Prav tako nadzoruje prekomerno izločanje sebuma v vaši koži, zaradi česar je kot nalašč za mastno kožo, nagnjeno k ogrcem in aknam. Aktivno oglje odstranjuje bakterije, toksine, umazanijo in olje iz kože.


Koristi in kako deluje?

Oglje je znano po razstrupljanju kože in daje koži gladek in svetlejši videz. Pomaga pri osvetljevanju kože: maska ​​z ogljem odpravi nečistoče in prahu, ki se na njej usede. Pomaga tudi luščiti kožo. Oglje je učinkovito pri odpravljanju odmrlih celice, koža postane svetla in lepa! Pomaga zoper mastno kožo: Oglje uravnava izločanje sebuma. Oglje ​​je koristno tudi v vročih poletnih mesecih, ko je izločanje olja na obrazu večje kot običajno. 


Za koga je?

Ima močan učinek, saj veže nečistoče na površini naše kože, kot so umazanija, onesnaževala iz našega okolja. Za tiste, ki trpijo zaradi aken, mozoljev ali ogrcev. Pomaga pri mastni koži, odpravlja odmrle kožne celice. Oglje je še posebej dobro za ljudi z gubami in lahko pomaga zmanjšati učinke staranja.Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More