September 21, 2020 1 min read

Key ingredients:JEJU Volcanic Ash Clay,Charcoal powder,Papaya Extract, Grapefruit extract,Walnut shell powder, Centella Asiatica Extract


PAPAJA EKSTRAKTKaj je?

Ekstrakt papaje, ki izhaja iz semena sadja papaje; sadje vsebuje encime papain in chymopapain, ki imajo lastnosti pilinga. Odstranijo videz mrtve kože. Encim v sadju, papain, pomaga odstraniti nečistoče in odmrlo kožo. Redna uporaba naj bi pripomogla k bledenju aken, brazgotin in poškodbam pred soncem.


Koristi in kako deluje?

Vlaži kožo: Papaja je lahko milost za tiste s suho kožo. Z uporabo papaje lahko koža postane mehka in voljna. Encimi, ki so prisotni v papaji, lahko pomagajo pri zdravljenju suhe in luskaste kože in jo vlažijo.Čisti pigmentacijo: Če so vam akne povzročile brazgotine ali če imate neenakomerno pigmentacijo, lahko papaja reši vaše težave. Papaja ima lastnosti kože, saj pomaga očistiti madeže in pigmentacijo. Vsebuje tudi beta-karoten, encime in fitokemikalije, prisotne v papaji, ki pomagajo spodbujati enakomerno polt. Encim papain skupaj z alfa-hidroksi kislinami deluje kot močan piling in raztopi neaktivne beljakovine in odmrle kožne celice. To povzroči lepšo in mehkejšo kožo.Zmanjšuje gube: Papajina lupina lahko pomaga zmanjšati znake staranja.Zmanjšuje podočnjake: Uporaba papaje na podočnjakih je dober način akko se jih znebite. Ker gre za naravno belilno sredstvo, zelena papaja pomaga pri razbarvanju kože. Papaja zdravi akne in preprečuje nastanek mozoljev.


Za koga je?

Za tiste, ki želijo navlaženo in mehko kožo. Za tiste ki se borijo proti gubivam. Zbogom akne in mozolji. Zdravo svetlejša, lepša in mehka koža!Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More