September 21, 2020 2 min read

Key ingredients:Brassica campestris,Fucoidan,Betaine,Trehalose,Hydrolyzed Collagen


FUCOIDAN


Kaj je?

Fucoidan je sulfatiran polisaharid, ki ga najdemo predvsem v različnih vrstah rjavih alg in rjavih morskih alg, kot so mozuku, kombu, bladderwrack, wakame in hijiki (različne oblike fucoidana so bile najdene tudi v živalskih vrstah, vključno z morskimi kumaricami). Fucoidan se temeljito preučuje zaradi potencialnih protitumorskih, protivirusnih, anti-komplementarnih in anti-vnetnih aktivnosti (Moon in comp., 2008).


Koristi in kako deluje?

V zadnjem času se je pokazalo, da fucoidan kaže številne biološke aktivnosti, kot so antikoagulantni, protitumorski, protivnetni, protivirusni in antioksidacijski učinki. Poročali so tudi, da je fukoidan blokiral UVB-inducirano izražanje matriksne metaloproteinaze (MMP) -1 in s tem povečal sintezo prokolagena tipa I. Pokazalo se je tudi, da fukoidan povečuje proliferacijo fibroblastov v prisotnosti transformirajočega rastnega faktorja-β1 (TGF-β1), kar kaže, da lahko fucoidan pomaga pri celjenju ran (Song in comp., 2014).


Koristi in kako deluje? Poenostavljeno

Fucoidan je dober pri obrambi vašega obraza pred intenzivno sončno svetlobo. Dokazujejo, da se fucoidan lahko bori proti starostnim madežem, temni koži in razpokam v koži. Pospešuje celjenje kože, zaradi sončnih opeklin, s povečanjem izražanja genov za zdravljenje rane (Song in comp., 2014). Upočasnjuje staranje kože z zaviranjem kolagenaze in elastaze. To so enzimi, ki so vključeni v procese staranja kože. Upočasnjuje tudi staranje kože z blokiranjem procesa glikacije. Takrat sladkorji - kot sta glukoza in fruktoza - nenormalno reagirajo z beljakovinami in lipidi v vaši koži. To povzroča nastanek škodljivih sestavin, zaradi katerih je koža videti utrujena. Prispeva k mladostnostni koži z izvajanjem naslednjega. Rekonstruira (!) Epidermis s spodbujanjem celične proliferacije. V bistvu, fucoidan pomaga ustvariti novo kožo, kar je impresivno! Odstrani odvečno pigmentacijo kože z zaviranjem encima tirozinaze (Wang in comp., 2015).


Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More
PAPAJA EKSTRAKT
DEWYTREE DEEP MASKE: PAPAJA EKSTRAKT

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za tiste, ki želijo navlaženo in mehko kožo. Za tiste ki se borijo proti gubivam. Zbogom akne in mozolji. Zdravo svetlejša, lepša in mehka koža!

Read More