September 18, 2020 2 min read

Glavne sestavine:Syn-Ake,kaviar,Centella Asiatica ekstrakt,adenozin.


SYN-AKE®️


Kaj je? 

H-b-Ala-Pro-DabNHBz diacetate (Syn-Ake®️) je sintetični tripeptid s podobnim načinom delovanja kot Waglerin 1, polipeptid, ki ga najdemo v strupu tempeljske vipere (Tropidolaemus wagleri) (Balaev in sod., 2014). Je botoksu podoben polipeptid z anti-aging funkcijami, ki se uporablja na področju kozmetike in dermatologije.


Kaj je - poljudno?

Je sintetični tripeptid s podobnim delovanjem in učinki kot polipeptid, ki ga najdemo v strupu tempeljske vipere (kača).


Koristi/učinki in kako deluje?

Botulinski nevrotoksini (Botox®, Allergan, Irvine, CA) povzročajo paralizo mišic tako, da blokirajo sproščanje acetilholina v živčnih mišicah z zelo specifično in izključno aktivnostjo endopeptidaze. V iskanju alternative za botulinski nevrotoksin so pokazali, da so sintetični peptidi, ki posnemajo aminokislinsko zaporedje, specifični inhibitorji nevrokrekcije pri mikromolarnih koncentracijah.

Zmanjšanje gub z zaSkozi leta raziskav je bilo ugotovljeno, da kačji strup začasno zavira mišično aktivnost, ki preprečuje in zmanjšuje pojav gub.viranjem krčenja mišic. Deluje na postsinaptični membrani, Syn-ake® je reverzibilni antagonist mišičnega acetilholinskega receptorja (Fields in sod., 2009). Podobno kot botoks blokira prenos signala in sprošča mišice na območju uporabe, da bi zmanjšal nastanek in pojav gubic (Debono in sod., 2017).


Koristi/učinki in kako deluje - poljudno?

Zavira acetilholinski receptor in ohranja mišice sproščene. To gladi gube. Na tak način deluje tudi Botox.  Pri Botoxu morate pogosto prejemati injekcije, da ohranite rezultate. Syn-Ake pa je neboleč in razmeroma nezahteven, zato ga lahko enostavno vključite v svojo rutino nege kože, da dosežete enake rezultate. 


Za koga je?

Maska s tripeptidom Synake je idealna za tiste, ki so v zgodnji fazi staranja in tiste, ki se že borijo z trdovratnimi gubami po obrazu, ter idealen za tiste, ki si želijo hitrega in lahkega zdravljenja kvalitetne nege kože doma. Zaradi delovanja maske bo koža bolj gladka in sproščena. Synake je kompleks peptidov, ki preprečuje, da bi na koži nastale globoke gube, in izboljša elastičnost kože. Tudi že prisotne gubice so ob uporabi manj opazne.Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More