September 21, 2020 1 min read

Key ingredients:Brassica campestris,Fucoidan,Betaine,Trehalose,Hydrolyzed Collagen


BETAINE


Kaj je?

Je aminokislina. Znana je tudi kot trimetilglicin ali glicin betain. Nežna vlažilna sestavina, ki je lahko pridobljena iz rastline ali sintetično. Betain se pojavlja tudi v koži in telesu. Znana je tudi kot neterapevtska snov, ki pomaga zmanjšati izgubo vlage v koži.


Koristi in kako deluje?

Predvsem deluje kot vlažilec in proti draženju v kozmetičnih izdelkih. Majhne polarne molekule te sestavine so nagnjene k vezavi vodika, kar daje sposobnost zadrževanja vlage. Možno je zagotoviti visokokakovosten, ne-preostali vzorec lepljivosti, ki je povezan z emulzijami na osnovi glicerina. Ko se uporablja v izdelkih za nego kože, lahko začasno zmanjša globino gub, kar daje obrazu bolj gladko obliko. Njegova specifična molekularna struktura je tudi odgovorna za zagotavljanje edinstvenih moči topil in senzoričnih lastnosti, kot sta svilnato in gladko čutenje. Njegov "svileni učinek" pa je razlog, da se uporablja v toliko šamponih in balzamih.


Kdo je?

Betain pomaga koži zadržati vlago zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezanja z vodikom. Ugotovljeno je bilo, da sestavina zmanjša videz gub na koži. Ena od prednosti tega anti-aging izdelka  je sposobnost mehčanja kože, zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

 

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.Also in Fletna Sestavine

Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More
PAPAJA EKSTRAKT
DEWYTREE DEEP MASKE: PAPAJA EKSTRAKT

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za tiste, ki želijo navlaženo in mehko kožo. Za tiste ki se borijo proti gubivam. Zbogom akne in mozolji. Zdravo svetlejša, lepša in mehka koža!

Read More