September 21, 2020 1 min read

Key ingredients:Brassica campestris,Fucoidan,Betaine,Trehalose,Hydrolyzed Collagen


BRASSICA CAMPESTRIS


Kaj je?

Répna ógrščica (znanstveno ime Brassica napus subsp. napus), tudi óljna ógrščica, je poljščina. Olje ogrščice ima blažilne in potencialne antioksidativne lastnosti za kožo in je bogat vir omega-3 in omega-6 maščobnih kislin.Koristi in kako deluje?

Repično olje ima blažilno in potencialno antioksidativno delovanje za kožo. Brassica Campestris (oljna ogrščica) Sterol je mehčalec: koža postane gladka in mehka. Repično olje ima visoko vsebnost omega 3, 6 in 9, vitamina K in vsebuje dobro količino vitamina E, ki je močan antioksidant, topen v lipidih. Vitamin E je kot nalašč za mehčanje in negovanje kože, še posebej, če imate sproščujočo masažo in je dovolj nežen za dojenčkovo kožo. Olje oljne ogrščice vsebuje visoko raven esencialnih maščobnih kislin, ki blagodejno vplivajo na vlažilno kožo. Formulacije za nego kože običajno vsebujejo druge sestavine, ki pomagajo sprati odvečna olja in zmanjšati težave, kot so zamašene pore in akne. Takojšnje okrevanje + moč vlaži + pomirjanje + odpornostZa koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
PAPAJA EKSTRAKT
DEWYTREE DEEP MASKE: PAPAJA EKSTRAKT

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za tiste, ki želijo navlaženo in mehko kožo. Za tiste ki se borijo proti gubivam. Zbogom akne in mozolji. Zdravo svetlejša, lepša in mehka koža!

Read More