September 21, 2020 1 min read

Key ingredients:Syn-Ake,Caviar,Centella Asiatica Extract,Adenosine.


ADENOZIN


Kaj je?

Adenozin je heterociklična organska spojina. Sestavina, pridobljena iz kvasa, ki deluje kot sredstvo za pomirjanje in obnavljanje kože. Adenozin ima dokazane prednosti proti gubam zaradi svoje sposobnosti, da zravna površino kože, tako da je videti gladka in mlajša. Seveda je prisoten v celotnem telesu, adenozin je koristna sestavina vseh tipov kože (Nakav in komp., 2008).


Koristi in kako deluje?

Adenozin ima pomembno vlogo pri postavljanju kožnih odzivov na mehanske vplive, tako z moduliranjem vnetnih procesov, ki jih posreduje Langerhansova celica, kot tudi z direktno stimulacijo procesov regeneracije kože in nosilcev (Holzer in Grainstein, 2004). Adenozin izboljša stanje kože s povečanjem velikosti celic fibroblastov v koži.


Za koga je?

Za tiste, ki trpijo zaradi gub (poveča tvorbo kolagena in zmanjšajo vnetje). Idealen za najbolj trmasto znake staranja z dehidracijo, za boljši tonus kože, pigmentacijo, gube in je idealen za tiste, ki želijo hitro in enostavno nego kože na domu.Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More