September 21, 2020 1 min read

Glavne sestavine: kaviar,Centella Asiatica ekstrakt,adenozin.


KAVIAR


Kaj je?

Izraz kaviar se tradicionalno nanaša na ribje ikre iz družine Acipenseridae. Kaviar je bogat z redkimi a dragocenimi hranilnimi snovmi, kot so esencialne maščobne kisline, omega 3, vitamini A, B, D, proteini, aminokisline in elementi v sledovih. 


Koristi in kako deluje?

Kaviar lahko bistveno izboljša sintezo kolagena iz fibroblastov s spodbujanjem njegove genske ekspresije. Podatki kažejo, da je kaviar sposoben spremeniti okolico zunajceličnega matriksa, ki jo opazimo pri starejši koži, in tako ugodno vpliva na sestavo zunajceličnega matriksa in mitohondrijsko funkcijo (Marotta in komp., 2012).


Koristi in kako deluje? Poenostavljeno?

Elementi morske vode, kot so morska sol in alge, so znani po pozitivnih vpliv na kožo. Ker je kaviar produkt morja ima veliko mineralov, ki se nahajajo v morju. Naša koža je sestavljena iz beljakovin in aminokislin. Ker je kaviar bogat z aminokislinami, se takoj absorbira v kožo in tako postane pomlajena in mlajša, čvrsta. Kaviar prav tako pomaga pri proizvodnji “boljšega” kolagena, saj je njegova celična struktura podobna naši celični strukturi. Kot večina morskih produktov je kaviar bogat z omega-3 maščobnimi kislinami, ki kožo navlažijo in dodajo lesk, sijaj. Izvleček kaviarja je znan po svojih anti-aging lastnosti in vsebuje hranila in antioksidante, ki zdravijo, obnavljajo in ščitijo kožo.


Za koga je?

Njegove lastnosti proti staranju (izvleček kaviarja vsebuje antioksidantne lastnosti za zaščito kože pred nevarnimi UVA in UVB-ji. To pomaga preprečevati razgradnjo kolagena in elastina). Vlažilne lastnosti in sijoča ​​koža (kaviar vsebuje vlažilne elemente, kot so maščobne kisline omega-3 in omega-6)Also in Fletna Sestavine

BETAINE
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BETAINE

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?


Betaine pomaga koži, da zadrži vlažnost zaradi svoje molekularne strukture in sposobnosti vezave z vodikom. Sestavina zmanjšuje pojav kožnih gubic. Ena od prednosti te močne sestavine v izdelkih proti staranju je njeno sproščanje in mehčanje kože ter zmanjšanje občutljivosti na zunanje dražilne snovi.

Read More
Maska z obraz: Fucoidan
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: FUCOIDAN

September 21, 2020 2 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje. Primerna je za vse tipe kože. Če trpite zaradi zaradi učinkov staranja ali suhosti, ali če se vam zdi, da bi vaša koža uporabila naravno povečanje vlažnosti, so lastnosti, ki varčujejo s kožo medu Jeju-Island, ki ga najdemo v Honey Moist Black Mask, ravno to, kar potrebujete.

Read More
Maska z obraz: Honey Moist
DEWYTREE HONEY MOIST MASKA: BRASSICA CAMPESTRIS

September 21, 2020 1 min read

Za koga je?

Za suho kožo, ki potrebuje takojšnje vlaženje.

Read More